مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه:

راه اندازی و اجرای تایمکس مرکزی از اولویت های مهم دانشگاه است

نشست بررسی وضعیت راه اندازی تایمکس مرکزی، صبح امروز با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و اعضای این کمیته در دفتر معاونت برگزار شد.

در این نشست ابتدا هر یک از اعضای کمیته ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای تایمکس مرکزی در مجموعه دانشگاه، چالش ها و نواقص موجود را مطرح و راه حل ها و پیشنهادات لازم در جهت مرتفع نمودن مشکلات پیش رو ارائه نمودند.

در این نشست مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه راه اندازی و اجرای تایمکس مرکزی را در کلیه واحدهای تابعه از اولویت های مهم دانشگاه دانست و بر راه اندازی سریع آن در کلیه مراکز وابسته تاکید کرد.

گفتنی است تایمکس مرکزی هم اکنون در کلیه بیمارستان‌های شهر کرمانشاه و برخی از دانشکده ها اجرا شده است و اجرای آن در مراکز باقیمانده و شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها نیز در دست اقدام می باشد.

۲۴ دی ۱۴۰۲ ۱۱:۵۷