آزمایشگاه مرجع منطقه‌ای غرب کشور و آزمایشگاه تجمیعی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد

آزمایشگاه مرجع منطقه‌ای غرب کشور و آزمایشگاه تجمیعی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با حضور معاون آموزشی  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد
 دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه در آیین افتتاح آزمایشگاه مرجع منطقه‌ای غرب کشور و آزمایشگاه تجمیعی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: آزمایشگاه مرجع منطقه‌ای غرب کشور یک کار ابتکاری است که با حمایت‌های بی دریغ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به سرانجام رسیده است.

وی افزود: تجمیع آزمایشگاههای بهداشتی شهر کرمانشاه در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی و دسترسی آسان مراجعین به خدمات آزمایشگاهی صورت گرفته است و این اقدام باعث استفاده بهینه از منابع، امکانات، فضای فیزیکی و کارکنان می باشد و از هدر رفتن منابع جلوگیری می کند.

دکتر شکیبا اظهار داشت: استان کرمانشاه پیشرو در زمینه تجمیع آزمایشگاه‌های مراکز خدمات جامع سلامت شهری بوده و در این آزمایشگاه به روزترین و دقیق‌ترین تجهیزات آزمایشگاهی به همت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گردآوری شده است و با توجه به راستی آزمایی انجام گرفته شده توسط انیسیتوپاستور ، در زمینه انجام تست‌های  کرونا به روش PCR به عنوان اولین استان که توانایی انجام و بررسی‌های پاراکلینیکی را در این زمینه به صورت مستقل در سطح کشور به دست آورد.

معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه گفت: این آزمایشگاه توانایی انجام و بررسی‌های پاراکلینیکی جهت بیماری‌های رایج میکروبی از قبیل سالمونلا،شیگلا وبا.. و بیماری‌های عفونی واگیر و غیر واگیر را دارا می‌باشد و آزمایشگاه مرجع معاونت امور بهداشتی کرمانشاه موفق به کسب رتبه عالی در برنامه ارزیابی خارجی آزمایشگاه فراملی سل سوئد( پروفسور هافنر) در ۱۱ سال اخیر شده است.